Att tänka på

Några saker att tänka på vid beställning:
Unika smycken
De smycken vars namn efterföljs av tre siffror finns bara i ett exemplar, det är alltså först till kvarn som gäller.
Frakt
Jag ansvarar inte för Postens slarv och ersätter inte paket som inte kommer fram. Frakt tillkommer alltid med 30 kr, dock bara en gång per försändelse.
Estetiskt
Då fjädrar och päls är naturmaterial kan färg och form variera lite. En del av de infärgade fjädrarna kan i vissa fall färga av sig så undvik direktkontakt med ljusa tyger/material.
Smyckena bör förvaras svalt och mörkt och skyddas från direktkontakt med fukt, parfym, smink och hudkrämer för att bibehålla färg och form.
Frågor och svar
Ställ gärna frågor via mail och inte via kommentarer, större chans att jag hinner svara då.
Retur
Om smycket inte passar går det bra att byta mot ett annat eller få pengarna tillbaka inom 7 dagar. Du får själv stå för frakten och bifoga ditt kontonummer, jag sätter in pengarna på kontot efter att jag mottagit smycket.

Hur man beställer

För att beställa ett smycke skickar du ett mail till mig innehållande smyckets namn (står i respektive smyckes blogginlägg), ditt namn och din fullständiga adress. De smycken som har ett nummer efter sitt namn är unika och finns alltså bara i ett exemplar.
När jag läst mailet skickar jag ett svar med den totala summan, ett personligt nummer och ett kontonummer. När du sedan betalar måste du ange ditt personliga nummer som meddelande till mottagaren för att jag ska veta vem pengarna kommer ifrån. Jag skickar smycket senast tre arbetsdagar efter att pengarna kommit in på kontot.

Frakten ligger alltid på 20 kronor och jag skickar med Posten. Jag ansvarar inte för Postens slarv.

För frågor och beställningar maila till birdsandbees@live.se


RSS 2.0